08
November

Een vernieuwende website

Met veel trots stellen wij onze vernieuwde website voor. Anton heeft enige weken geleden de fakkel overgedragen aan Alex. De site is iets speelser en kleurrijker geworden, waardoor het nog uitnodigender wordt om vaker een kijkje te gaan nemen naar de allerlaatste nieuwtjes van Philou And Friends!

22
Oktober

Nieuwe kleurtjes en lay-out

Enkele maanden geleden liet Anton, onze webdesigner, weten dat we moesten op zoek gaan naar een opvolger voor hem. Anton heeft ons als vrijwilliger, bij de oprichting van Philou And Friends, ontzettend goed geholpen met het op pootjes zetten van de website.

20
Oktober

Ducky

Er werd onze hulp ingeroepen voor Ducky… en ja ons hart brak! Ducky is 9,5 jaar oud, een Duitse Herder, vol levenslust en liefde!

20
Oktober

Op bezoek bij Woody

Lieve adoptanten….. Dank jullie wel voor het fantastisch weekend en dat we mochten mee genieten van jullie kanjer Woody. Almost 10 years old Woodstar!

20
Oktober

Gouden mandje voor Ducky!

We zijn zo ontzettend trots… ons seniortje Ducky heeft ook een gouden mandje gekregen! En jawel, het zijn voor jullie ook geen onbekenden. Linda en Marc stelden hun hart open en waren opslag verliefd op deze lieve jongen.

20
Oktober

Laika

Vandaag hebben wij Laika ontmoet. Een geholpen Ardense Koehond van 8 jaar oud. Laika wordt afgestaan omdat haar baasjes overleden zijn. Ze komt van een erkende Belgische fokker.

20
Oktober

Run event van Versele-Laga

Welke sportieveling komt mee lopen om Philou And Friends te steunen tijdens het run event van Versele-Laga. Ze hebben ons genomineerd en willen op die manier hun steentje bijdragen.

20
Oktober

Sira

Wij stellen jullie graag Sira voor : een gesteriliseerd knap meisje van twee jaar jong. Sira is een Duitse Herder x Border Collie. Ze wordt afgestaan omdat haar baasje ernstig ziek is. Hij zoekt een nieuwe leuke warme thuis voor zijn oogappel!

20
Oktober

Faust

Vandaag hadden wij een “meet and greet” met Faust. Een intacte Duitse Herder puber van 7 maanden jong. Faust zoekt een nieuwe thuis wegens familiale redenen die wij aan de kandidaat/adoptant persoonlijk zullen mededelen.

20
Oktober

Gouden mandje voor Sira!

Onze knaptoet Sira heeft ook haar gouden mandje gevonden. We hebben Sira toevertrouwd aan Evelien en Peter! Als kers op de taart heeft Sira niet enkel super leuke baasjes maar ook een hele lieve knuffel soortgenoot Max.

20
Oktober

Rex

Vandaag hebben wij Rex ontmoet. Een knappe bruisende Duitse Herder van 7 jaar die binnenkort volledig in orde wordt gezet qua vaccinatie.

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org