Ducky

Ducky heeft reeds zijn gouden mandje gevonden


Lieve vrienden en volgers,

Ter adoptie : Ducky


Er werd onze hulp ingeroepen voor Ducky… en ja ons hart brak! Ducky is 9,5 jaar oud, een Duitse Herder, vol levenslust en liefde!

Zijn baasje, een hoogbejaarde man is helaas overleden. De omstandigheden waarin wij Ducky aangetroffen hebben, zijn ronduit schrijnend! Hij heeft nooit of te nimmer het erf verlaten en kent enkel het kennel leven. Hij zit al een paar maanden alleen op het erf waar er dagelijks iemand hem komt voeren en vers water geeft.

Ducky zal volledig in orde gezet worden voor adoptie qua vaccinatie, ontvlooiing en ontworming. Hij krijgt ook eerstdaags een medische check bij de dierenarts en zal als een echte “heer” overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. We gaan ervoor zorgen dat hij er na een trim- en wasbeurt piekfijn uitziet. Ducky bruist van energie, we stonden perplex hoe elegant hij loopt en springt in de weide en hoe gezond zijn gebit is!

Deze senior is de vriendelijkheid zelve… hij was super enthousiast toen hij ons zag en geniet van zeer kleine dingen. Een aai over zijn prachtige bol, de geur van een grassprietje en vooral de aanwezigheid van mensen! Hij is super aardig en wil niets liever dan geknuffeld en gestreeld worden. Je zou voor minder als je daar de hele tijd alleen in je hok zit! Hij is zo dankbaar voor de liefde die hij van ons kreeg gedurende de ontmoeting… pootje geven, op zijn rugje rollen om nog meer aaitjes te krijgen, tegen ons komen leunen om knuffels,… zo lief en vertederend maar tegelijkertijd ontzettend triest omdat we hem terug moesten achterlaten.

Ducky is nooit getraind geweest maar kent wel het commando “zit” en “pootje”… natuurlijk volgt er dan een fikse beloning!

Katten en andere soortgenoten zijn ongekend.

We zijn op zoek naar mensen met een super groot hart, die een seniortje willen adopteren, wij verwachten niet dat mensen ellenlange wandelingen gaan maken met hem ( wat hij gerust zou kunnen), wij verwachten niet dat hij training krijgt. Het enige waar wij op zoek naar zijn, zijn mensen die deze kanjer een mooi liefdevol leventje willen geven gedurende zijn laatste levensjaren.

Een plek waar hij op zijn oude dag vrij mag rondlopen en een warme mand krijgt, bij mensen die hem graag zien en lief hebben want dat verdient Ducky nu eindelijk wel!

Lieve vrienden en volgers, het is zoeken zoals een speld in hooiberg, gezien de leeftijd van Ducky maar jullie kunnen hierin veel betekenen… laat de kracht van sociale media zijn werk doen en laat ons hopen dat we voor Ducky een diamanten adoptant vinden!

Met een hart voor zulke lieve hond, stuur je dit bericht toch graag rond?

Delen is lief!


Marleen en Philippe
Bekijk alle blog berichten

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org