Sira

Lieve vrienden en volgers,

Ter adoptie : Sira

Update: Sira heeft haar gouden mandje gevonden.

Wij stellen jullie graag Sira voor : een gesteriliseerd knap meisje van twee jaar jong.

Sira is een Duitse Herder x Border Collie. Ze wordt afgestaan omdat haar baasje ernstig ziek is. Hij zoekt een nieuwe leuke warme thuis voor zijn oogappel! En dat er tijd en liefde in haar opvoeding is gestoken dat merk je maar al te best!

Sira leeft samen met een soortgenoot (Husky reutje) en dat gaat goed. Op de losloop weide komt ze overeen met andere teefjes. Ze is zindelijk en sloopt niet! Ze is niet wagenziek en heeft geen baknijd. We kunnen haar gerust in een gezin met kinderen herplaatsen. Ook katten mits de nodige begeleiding zouden geen probleem mogen zijn voor haar.

Ze heeft een basis opleiding gekregen (hondenschool klasse 4B) en luistert ongelofelijk goed (behalve als ze los een andere hond tegenkomt, rent ze erop af en heeft ze compleet bananen in haar oren want ze wil spelen). Ze is alert maar niet waaks en blaft niet overmatig.

Ze trekt vrij stevig aan de leiband. Dat is een klein werkpuntje want ze wil zoals een echte speurneus alle geurtjes op wandeling lekker ontdekken. Ze is heel sociaal naar mensen toe.

Ze bruist van energie en heeft een enorme will to please… ze houdt je heel goed in de gaten als ze losloopt en komt gelijk terug als je haar roept. Ze kent vrij veel commando’s en voert ze heel keurig uit! Sira is echt een hond die dagelijks een grote wandeling nodig heeft. Apporteren doet ze als de beste!

Ze heeft een ongelofelijk super karakter… de pit en looks van een Herder maar je merkt dat er heel veel Border in haar genen zit. Het is echt een geslaagde fantastische mix. Een super vrolijke lieve meid!

Sira heeft geen rugzakje en is een topper van een hond. Ze is geweldig goed verzorgd en wordt met veel pijn in het hart afgestaan. Ken je iemand die deze lieverd een mooi, uitdagend leuk leventje zou willen geven of voel je je geroepen… aarzel niet om ons te contacteren.

Sira bevindt zich regio Brussel

Met een hart voor zulke knappe hond, stuur je dit bericht toch graag rond?

Delen is lief!


Marleen en PhilippeBekijk alle blog berichten

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org