Faust

Lieve vrienden en volgers,

Ter adoptie : Faust


Vandaag hadden wij een “meet and greet” met Faust. Een intacte Duitse Herder puber van 7 maanden jong. Faust zoekt een nieuwe thuis wegens familiale redenen die wij aan de kandidaat/adoptant persoonlijk zullen mededelen.

Hij heeft geen rugzakje en is super sociaal naar mensen en kinderen! Zoals zijn naam het aangeeft sluit hij soms een pact met het duiveltje : Faust zit in de “bananenorenpubertijd”! Er is werk aan de winkel voor de toekomstige adoptant! Werk op een leuke speelse manier want deze lieverd is enorm leergierig en zeer slim.

De jongeman is goed gesocialiseerd maar heeft nauwelijks training of sturing gekregen.

Hij krijgt dagelijks verschillende keren een wandeling. Aan de leiband lopen doet hij goed! Maar dat volstaat niet voor Faust. Hij speelt enorm graag en heeft toch wat meer uitdaging nodig dan enkele keren per dag rondjes te lopen. Hij is gek op water!

Hij leeft niet met soortgenoten. Hij jaagt niet op katten. Hij gedraagt zich niet agressief naar andere honden maar is wel enorm enthousiast en zeer onstuimig!

Hij kan perfect mee in de wagen, heeft geen baknijd en gedraagt zich keurig bij de dierenarts. Faust is geen sloper en is gepast waaks. Hij is zindelijk en als hij zijn energie kwijt kan dan is hij wel een rustige bankhanger.

Hij kent een aantal basiscommando’s : zit, lig, pootje geven. De vrolijke jongen brengt echt heel wat leven in de brouwerij!

Wie wil deze jongeman verder begeleiden en hem de wereld laten ontdekken? Wie heeft de tijd en het geduld om deze knappe, leuke, super lieve toeter de aandacht te geven die hij verdient. Gegarandeerd een trouwe metgezel voor het leven!

Faust bevindt zich in België (regio Gent)

Met een hart voor zulke knappe hond, stuur je dit bericht toch graag rond?

Delen is lief!


Marleen en Philippe.Bekijk alle blog berichten

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org