Rex

Lieve vrienden en volgers,


Vandaag hebben wij Rex ontmoet. Een knappe bruisende Duitse Herder van 7 jaar die binnenkort volledig in orde wordt gezet qua vaccinatie.

Rex wordt afgestaan wegens tijdsgebrek. De intacte knapperd heeft een peperkoeken hartje naar mensen toe. Het is een hele lieve energieke jongen voor zijn leeftijd.

Helaas heeft Rex weinig opvoeding gehad, er zitten nog steeds bananen in zijn oren en hij leidt een beetje zijn eigen leventje. Toch heeft deze kerel ook zeer veel positieve eigenschappen : Rex is zindelijk, sloopt niet, maakt graag ritjes met de wagen en is zeer lief tegen mens en kind! Hij heeft geen baknijd en is nog een echte speelvogel. Hij trekt in het begin van de wandeling aan de leiband daar moet aan gewerkt worden. Eenmaal Rex zijn snuffeltjes gehad heeft verloopt de wandeling een stuk rustiger.

Rex heeft een karaktertje van goud en verlangt om geknuffeld te worden en aandacht te krijgen!

De jongen zit momenteel heel vaak alleen… binnen blaft Rex niet maar in de tuin laat hij wel van zich horen op voorbijgangers. Zijn baasje wil dat Rex een echt hondenleven krijgt. Waar er liefde op overvloed is en waar er veel aandacht en spel is! Op dit ogenblik mist Rex echt genegenheid en liefde!

Rex is een hond zonder rugzakje! Hij kent een aantal commando’s zoals zit en lig en voor een koekje en een knuffel komt hij zeker naar je toe.Het maakte ons wat verdrietig dat hij zo een afwachtende houding aanneemt omdat je merkt dat hij nooit echt op en top verwend is geweest.

Hij heeft nooit geleefd met soortgenoten maar we denken wel dat we hem wij een stabiel teefje kunnen plaatsen. Katten is ongekend.

Ken je iemand die Rex nog liefdevol leven kan geven of begint jouw hart nu sneller te slaan, aarzel niet om ons te contacteren!

Rex bevindt zich in Belgie (regio Gent)

Met een hart voor zulke knappe hond, stuur je dit bericht toch graag rond?

Delen is lief!


Marleen en PhilippeBekijk alle blog berichten

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org