Gouden mandje voor Ducky!

ieve en vrienden en volgers,

Geadopteerd : Ducky

We zijn zo ontzettend trots… ons seniortje Ducky heeft ook een gouden mandje gekregen!

En jawel, het zijn voor jullie ook geen onbekenden. Linda en Marc stelden hun hart open en waren opslag verliefd op deze lieve jongen.

Zij adopteerden in het verleden ook via ons de twee Duitse Herders senioren Maggas en Lykos, die helaas kortelings overleden zijn.

Linda en Marc gaven toen al aan dat ze niet zonder honden kunnen leven. Toen wij Packo, de Beauceron ter adoptie aanboden, waren zij de uitverkorenen om na het overlijden van hun toppers hun hart terug te vullen met hondenvreugde van deze kanjer.

Marc heeft zeer veel hondenervaring en Linda is diegene die altijd overloopt van emotie en ieder diertje wil gelukkig maken. Ze zijn er zich heel erg van bewust dat zoals destijds met Maggas en Lykos, een senior adopteren altijd ook wel een beetje een lotje uit de loterij is… maar ze willen de tijd dat Ducky nog rest hem alle liefde en goede zorgen geven! Het is ook mooi hoe Packo zijn nieuwe huisgenoot aanvaard heeft. Packo heeft nooit met soortgenoten geleefd net zoals Ducky.

De kennismaking tussen beiden verliep haast vlekkeloos. Packo nodigt Ducky vaak uit tot spel en ja hoor… ons seniortje moet echt niet onderdoen voor zijn vele jongere broer! Ook binnenshuis past Ducky zich ongelooflijk goed aan. Geen plasjes en geen sloopwerk! Zo zie ja maar dat een hond nooit te oud is om te leren. Natuurlijk geeft Packo het voorbeeld hoe en waar de plasjes moeten gebeuren

Lieve Linda en Marc, hartelijk dank voor jullie enorme mooie daad! We zijn zo blij dat Ducky eindelijk liefde, genegenheid en een warme mand heeft! Dat hij eindelijk na bijna 10 jaar niet meer moet slapen in openlucht in een kil hok. Dat hij eindelijk geknuffeld wordt en dat hij weet dat mensen om hem geven en hem graag zien!

We hopen dat jullie nog vele jaren kunnen genieten van elkaar en dat jullie nog heel veel leuke momenten samen mogen beleven.

Met een hart voor zulke lieve hond, stuur je dit bericht toch graag rond?

Delen is lief!


Marleen en PhilippeBekijk alle blog berichten

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org