Eerste sponsor!!!

Lieve vrienden en volgers,

Heugelijk nieuws!

Vandaag stellen wij jullie met veel trots Mally’s speelweide voor.
Een speelparadijs voor honden! Je kan de privé-speelweide reserveren om met jouw viervoeter(s) een leuke tijd te beleven.
Wij maken er alvast al een tijd gebruik van! Wanneer onze adoptanten al een viervoeter hebben is deze neutrale plaats immers ideaal om de honden aan elkaar voor te stellen.
Het is een zeer ruime weide met een omheining van twee meter hoog. Ook zijn er leuke attributen te vinden waar je viervoeter mee aan de slag kan. Een echte aanrader!

Mally’s is ook een uitlaat- en oppasdienst aan huis onder leiding van Sarah.
Noortje heeft al meerdere malen van deze diensten gebruikt gemaakt. Als ze Sarah ziet komt ze helemaal gek van blijdschap… dat moet toch wel betekenen dat de uitjes met Sarah héél leuk zijn! Het wordt nog gekker… als mams Noortje aan iemand toevertrouwt dan moet ze wel de beste, allerleukste, professioneelste, coolste en meest betrouwbare hondensitter zijn. Sarah is top!

Vanaf nu stelt Sarah Mally’s speelweide gratis ter beschikking aan Philou And Friends als er kennismakingen gepland staan tussen soortgenootjes!

Benieuwd naar de speelweide of zoek je een betrouwbaar en professioneel iemand die jouw oogappel uitlaat, neem dan maar alvast een kijkje op de website van onze nieuwe sponsor!

Dank je wel Mally’s om ons het komende jaar te steunen!


Marleen en PhilippeBekijk alle blog berichten

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org