Nieuwe kleurtjes en lay-out

Lieve vrienden en volgers,
Enkele maanden geleden liet Anton, onze webdesigner, weten dat we moesten op zoek gaan naar een opvolger voor hem. Anton heeft ons als vrijwilliger, bij de oprichting van Philou And Friends, ontzettend goed geholpen met het op pootjes zetten van de website. We zijn dus op zoek gegaan naar nieuw bloed, die het mooie project van Anton met liefde wou overnemen en verder zetten.

Met heel veel trots hebben wij een ongelofelijk toffe kerel gevonden. De “klik” was er meteen als we hem vertelden over de stichting… de man die wij jullie later met heel veel trots gaan voorstellen is een fervent dierenliefhebber en gaat helemaal mee in ons verhaal.

We hebben effe de tijd nodig om de “verhuis” van Philou And Friends vlot te laten verlopen. De website krijgt leuke nieuwe kleurtjes en de lay-out zal wat aangepast worden. Anton en onze nieuwe man werken hieraan!
We zullen een paar daagjes nog niet optimaal met ons nieuw paradepaardje kunnen pronken en zijn dus tijdelijk via de website niet bereikbaar… een update volgt zodra we helemaal up to date zijn.

Indien jullie ons nodig hebben gelieve ons te contacteren via onze Fb pagina, we reageren ASAP!

En zodra alles klaar is houden we jullie natuurlijk op de hoogte! We staan alvast te popelen om onze vers bloed en onze vernieuwde website voor te stellen!

Keep posted!

Lieve groeten,
Marleen en PhilippeBekijk alle blog berichten

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org