Gouden mandje voor Sira!

Lieve vrienden en volgers,

Geadopteerd: Sira


Onze knaptoet Sira heeft ook haar gouden mandje gevonden.

We hebben Sira toevertrouwd aan Evelien en Peter! Als kers op de taart heeft Sira niet enkel super leuke baasjes maar ook een hele lieve knuffel soortgenoot Max.

Bij de kennismakingen sprong de vonk gelijk over… Sirtje was op slag verliefd op Max! Evelien en Peter op Sirtje!

De nieuwe familie woont in Nederland, op een heel uitzonderlijk plekje in een oase van rust waar Sira en Max een zalig leventje leiden. Wij werden steeds instant gelukkig van de zalige updates en mooie foto’s.

Sira is door haar vorig baasje met heel veel geduld opgevoed en zeer goed gesocialiseerd en daar zijn Evelien en Peter hem zo dankbaar voor!

Ons energiek meisje kan zich volledig uitleven in haar nieuwe landelijke omgeving en Max begint er ook stilaan aan te wennen dat er jong grut in huis is dat hem uitdaagt voor sport en spel.

Sira is zo een grappig, vrolijk diertje dat ze echt wel leven in de brouwerij brengt.

Wij zijn zo trots over hoe vlekkeloos deze adoptie verlopen is en wensen Sirtje, Max en hun familie nog heel veel mooie jaren toe!

Lieve Evelien en Peter, hartelijk dank om deze kanjer zulk een mooi nieuw leventje te geven. Dank je wel voor het vertrouwen en dank je wel voor de talloze leuke updates die we van jullie dagelijks mochten ontvangen! Jullie zijn toppers!

Delen is lief!


Marleen en PhilippeBekijk alle blog berichten

Philou and friends

Contacteer ons

Jouw bericht is goed verzonden!
Oeps... er gaat iets mis. We zoeken het uit!
Telefoon
+32 470 31 32 77
Adres
Warandestraat 20
9850 Hansbeke
E-mail ons
info@philouandfriends.org